Beames hvalpe 2017

Hvalpe 6 dage gamle

Beame fødte d. 10.05.2017  9 hvalpe fordelt på 3 sorte tæver, 5 sorte hanner og 1 gul han.

Fødselen gik nemt og smertefrit (tror jeg)..... sådan så det i hvert fald ud.  Jeg havde nok forventet et kuld på 6-7 stykker, og blev ret overrasket over at der kom hele 9 hvalpe, da Beame absolut ikke så ud til at bære på så mange.

Her efter en lille uges tid er der reservationer, men der er også flere hvalpe at få, så man kan således stadig nå at være med, hvis man vil have en sort tæve, en sort han eller en gul han.

Der er valgt navne til hvalpene, og de ser således ud:

Sort tæve : Labstratego Freja         er valgt

Sort tæve : Labstratego Idun

Sort tæve : Labstratego Sif

Sort han   : Labstratego Balder       er valgt

Sort han   : Labstratego Heimdal    er valgt  

Sort han   : Labstratego Loke              

Sort han   : Labstratego Odin

Sort han   : Labstratego Thor         er valgt

Gul Han   : Labstratego Vidar

25-5-2017

Hvalpene trives og har det godt, selvom mor ikke er særligt stor klarer hun alligevel fint at yde mælk nok til at 9 hvalpe vokser fint, de vejer således nu hvor de er 15 dage gamle ca 3 gange deres fødselsvægt...... en tæve som var meget lille født haler fint ind på sine søskende, og vil sandsynligvis være på størrelse med de andre tæver når de rejser hjemmefra.

Der har været fin efterspørgsel på tæver, der er dog en enkelt tilbage, da jeg har været lidt kræsen med hvem der får lov at købe dem....... hanner går det (som sædvanligt) noget mere trægt med , der er kun reserveret 2 indtil videre, hvoraf den ene ser ud til at blive offentligt ansat, og det er jo lidt spændende :)

Status er altså lige nu at hvis du søger en sort tæve, en sort han eller en gul han til et aktivt liv, så kan du nå at få en fra kuldet endnu.

15 dage gamle

5-6-2017

Hvalpene trives og har det fint, de er nu godt igang med at spise fast føde, så mor bliver aflastet ad den vej.

Efter dage med (meget)vådt vejr , er det nu endelig tid til at komme igang med at udforske den udendørs verden, nu her i formiddag er vi nået ud i hundegården i skønt solskin...... mon ikke vi når videre ud på græsset i eftermiddag.

Den gule han og måske en sort han er stadig uden fremtidig adresse,så hvis du mangler en af dem, så lad os høre....... alle tæver er afsat

Dejlig 2. pinsedag at begynde at udforske den STORE udendørs verden på....... og den bliver meget meget større endnu

24-6-2017

Hvalpene har det alle godt , og er som det ser ud nu alle afsat, dog mangler vi lige at få lavet en hvalpetest på deres 7-ugers dag, for at finde en egnet hvalp til at blive narkohund hos SKAT. Skulle det ske at ingen hvalp viser sig egnet til det brug, så vil der være en sort han til disposition efter testen.

Hvalpene har nu været ude at køre bil et par gange, og været på skovtur for at udforske den store verden med alle de fremmede dufte som findes der. Der skydes ind imellem for dem med signalpistol,  når de finder foder eller leger på græsplænen, ingen hvalpe reagerer på dette :) En radio som pludselig begynder spille høj musik mellem foderskålene når der fodres, får heller ikke nogen hvalpe til at reagere med andet end nysgerrighed, så det ser ud til at det er lykkedes at give dem en "tryg barndom" med vigtigste indslag som skal være med til at opdrætte et kuld velsocialiserede hvalpe. Kuldet har været jævnligt besøgt af såvel voksne mennesker som børn i alle aldre.  De er også kendt med at være både hos os i stuehuset og i hundegården, selvom det jo er i hundegården der er "hjemme"

skovtur
skovtur
mus???
nu er det nok..... vi venter her
jubiiiii gæster
jubiiii , leg med os
mere leg

Musik til maden i dag...... radioen startes når hvalpene er godt i gang med at spise, og den spiller PÆNT HØJT

Nyeste kommentarer

20.01 | 20:45

Sådan Donna!

07.06 | 12:24

I menu punktet "kontakt" finder du mail adresse og mobilnummer ,s...

07.06 | 07:44

Hejsa. Hvordan kommer jeg i kontakt med dig? Vil gerne høre til, om du h...

28.09 | 16:40

Jeg glæder mig til lille Fanta kommer til Faxe 😍👍