hilsener fra Stellas 2014-hvalpe

Her håber Vi på lidt tilbagemeldinger fra Stellas 2014-hvalpe i deres nye hjem. indsæt gerne et billede af hunden og en kort tekst som beskriver din oplevelse af din tid med hunden

Skrevet af Marianne Rolskov, d. 13-01-2018

Hej Henning.
Jeg vil gerne ønske dig og familien et godt nytår fra Uldum.
Det er ved at være længe siden, at jeg sidst skrev en hilsen på denne side.
Her går det rigtig godt. Chloe er en dejlig hund. Hun er rolig, glad for lege/træne og følger os trofast :-) Skøn hund!

Skrevet af Annette Helfer, d. 15-04-2017

Labstratego Yellow Fighter / Baldor
Her en hilsen fra Gundsømagle, hvor Baldor bor. Han er en stille og rolig dreng som har det bedst når jeg er i nærheden. Han elsker at sidde forrest i bilen, så han kan følge med hvad der sker. Hans speciale er harer, dem kan han godt lide at løbe efter, men de er som regel mere snu end ham og det ender altid med de løber i hver sin retning. Han er sky overfor andre mennesker han ikke kender, men dem han kender får også hans kærlige væsen at mærke. Han er utrolig glad for sin bror som jeg også har og man kan mærke han er tryg sammen med ham. Begge brødre er på alle måder to dejlige drenge jeg har været heldige med. Derfor kan det anbefales at købe hvalp hos Henning.

Skrevet af Skrevet af Annette Helfer, d. 15-04-17, d. 15-04-2017

Labstratego Black Hawk / Balto
Her en hilsen fra Gundsømagle, hvor Balto bor. Han er en stille og rolig fyr, imødekommende overfor andre, ikke mindst de firbenede. Han har et godt sind og elsker at løbe frit hvor der er siv og små søer, og jage fasaner op er hans speciale. I hundeskoven er det tagfat med sin bror som jeg også har. De to er meget forskellige, men alligevel ens på mange måder, specielt er de gode til at arbejde sammen.

Skrevet af Marianne Rolskov, d. 07-11-2015

Hej!
Lige en lille hilsen fra Uldum, hvor Chloe bor.
Vi er rigtig glad for hende, hun er en skøn familiehund. Hun har et dejligt sind, god ved børn/fremmede og vil rigtig gerne lærer nye ting.
Vi kan på det varmeste anbefale hvalpe fra Henning!

Skrevet af Henning Laursen, d. 18-10-2015

Labstratego Black Jack
Jack er min egen hund fra kuldet, han er min første han, som jeg prøver at træne op. Alle de historier om umulige hanner som skal prøve grænser af man hører, har jeg slet ikke genkendt i mit arbejde med Jack. Han er en MEGET arbejdsivrig hund, og så fokuseret på sine opgaver, så det slet ikke falder ham ind at begynde på andre "sjove" ting, når vi arbejder sammen. Jack går noget mere frisk til opgaverne end tæverne jeg har gør, derfor har det faldet utrolig nemt at træne ham, og der er brugt forholdsvis få timer til at få ham frem til det niveau han nu befinder sig på.
Ud over arbejdsevnerne har Jack et skønt temperament
Se ham i forskellige situationer rundt om på hjemmesiden og i menu punktet "Jack"

Nyeste kommentarer

20.01 | 20:45

Sådan Donna!

07.06 | 12:24

I menu punktet "kontakt" finder du mail adresse og mobilnummer ,s...

07.06 | 07:44

Hejsa. Hvordan kommer jeg i kontakt med dig? Vil gerne høre til, om du h...

28.09 | 16:40

Jeg glæder mig til lille Fanta kommer til Faxe 😍👍